Problem with Safari and Firefox

More
3 years 7 months ago #100307 by Marcus81
Marcus81 created the topic: Problem with Safari and Firefox
Hi all

I have created a survey

Version 2.00+ Build 130802
mysqlnd 5.0.11-dev - 20120503 - $Id:
PHP Version 5.5.4

tipido.net is the provider

I can start the survey with Safari, but after the click on "next" (in german "weiter") all answers are deleted and i am back in the top of the page.

Its a little bit embarrasing, because i tested it on chrome, ie and firefox and it always works.
Only Safari (5.1. and ~6) seems to make problems.

Can please someone help?

Thanks and best regards
Marcus

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 7 months ago #100310 by mfaber
mfaber replied the topic: Problem with Safari and Firefox
I had the same issue once and if I remember correctly the problem was one special question type. Probably the rating question. When I took out that question the problem was gone.

You may want to try where the problem lies: Does it happen with every survey that you create? With every question type? If you can come up with a small survey .lss file where the problem exists someone may try it on their system and be able to help you.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 week ago #108533 by bio
bio replied the topic: Problem with Safari and Firefox
I have the same question.
Did you post it to the bug tracker?

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now