Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Can't add questions

More
3 years 5 months ago #99810 by meesh
OK, I think I posted this in the wrong section earlier...

I'm finding myself unable to add any questions to my survey (first-time user). I created a survey, and groups, but I get a blank page (in multiple browsers) when I try add questions.

It goes to this link (I took off the main URL of my website where it's hosted)
http:.../survey/index.php/admin/question/sa/addquestion/surveyid/259912/gid/1
but the page is blank.

Installed through Softaculous onto my website on Bluehost. Version 2.00+ Build 130611

I did a search and am not seeing anyone else with this issue. Hard to move forward creating a survey if I can't add any questions!
Thanks!

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 2 months ago - 3 years 2 months ago #102664 by sjgknight
Did you get a solution to this? I appear to have the same problem. Importing one of the samples also gives me the same issue; the survey is created but I can't get to the survey editor to actually look at/edit/add/remove, etc. questions. Details appear in the drop down menu, but not in the "detailed list" table. Any help appreciated.

Possible other duplicates:
www.limesurvey.org/en/forum/installation...rite-questions#97987
www.limesurvey.org/en/forum/design-issue...hoise-question#97058

Similar:
www.limesurvey.org/en/forum/design-issue...on-in-a-survey#96473
Last Edit: 3 years 2 months ago by sjgknight. Reason: adding other relevant links

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #102765 by DenisChenu
Hi,

Can you put debug at 2 in application/config/config.php . Without that : there are no information displayed.
You have already debug=0; change it to debug=2.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #102771 by sjgknight
Hi, thanks for the reply

This is my error message:
Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting ')' in /....../public_html/survey/application/models/Question.php on line 87

Just adding a ')' to the last line it still comes up with the same error...

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #102829 by DenisChenu
Hi,

It's really not end of file at line 87.
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/ma.../models/Question.php

Please : reupload this file again.

Maybe it's better to reupload all file again.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #102847 by sjgknight
Oh yes, sorry that was very simple, my local version was complete but the uploaded version was cut as you note. Things now appear to be working - thanks for the help!

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form