Copy Conditions option missing?

More
3 years 6 months ago #99424 by vector01
So I'm trying to copy conditions from one rule to a bunch of others. I get to a screen similar to what's shown here:

manual.limesurvey.org/Setting_conditions...s_to_later_questions

'cept at the bottom of my drop-down, there is no "copy conditions" button. There's nothing actually. Notice the attachment (I obscured some of the text BTW). Am I just missing it somewhere? I've expanded my browser window, nothing. I tried in Firefox, nothing . . .

Any ideas?
Thanks!
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #99461 by DenisChenu
Hi,

What is your LS version ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #99483 by vector01
Thanks for your help:

Version 2.00+ Build 130802

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #99506 by DenisChenu
It seems you use "gatergrey" template, and yes : the copy codition button are "masqued" by the "select box". A css issue.

gatergrey admin template are outdated and removed from 2.05 core LS version.

Please try with blobbueish or green.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #99596 by vector01
I'll give that a try thanks!

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 6 months ago #99651 by vector01
This worked thanks!

Please Log in to join the conversation.