"No answer" in the statistics

More
4 years 2 days ago #99213 by asklepio
asklepio created the topic: "No answer" in the statistics
Hi,

I'm using Version 2.00+ Build 130611.

I have set up a survey with many mandotory questions with radio buttons. "No answer" is not displayed when doing the survey.
In the statistics, how comes I have a line "no answer"? even though the number is very low (like 1%)

thanks!

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 day ago #99230 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: "No answer" in the statistics
Hi,

Maybe a problem with No answer/Not display. Maybe this bug are fixed now.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 day ago #99238 by asklepio
asklepio replied the topic: "No answer" in the statistics
Hi,

What is strange is that the "no answer" appears in the statistics when i include the uncompleted answers.
When i choose only the completed answers, the "no answer" is 0%, which is consistent.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 day ago #99239 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: "No answer" in the statistics
Yes,

Then surely a "Not viewed" OR user stop at this stage ... You have a checkbox : "Subtotals based on displayed questions" for this.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now