Inconsistency with 'Other' responses

More
3 years 10 months ago #98732 by tcb
tcb created the topic: Inconsistency with 'Other' responses
Hello All

Hope some of you have come across this and can help explain what is going on.

I have a survey with many mandatory List (radio) type questions with the 'Other' option switched on.

When I use the Quick statistics tool to view the data it lists the number of Other responses, along with the option to 'Browse' these responses. However, there are often one or two fewer responses listed than there are reported in the overall number, e.g., it may say Other 45, but when I browse there are only 43 listed. :unsure:

When this happens, can I be certain that this is due to people breaking off after clicking 'Other', but before they type in an 'Other' response. This is what I'm assuming.

I'm using an institutional installation of Limesurvey Version 1.90+ Build 9642

Thanks for your help.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 10 months ago #98784 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Inconsistency with 'Other' responses
Hi,

tcb wrote: I'm using an institutional installation of Limesurvey Version 1.90+ Build 9642

Maybe this version is broken ....

Don't know, because it's old ...

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now