strange behaviour in a conditional survey

  • nicola_86
  • nicola_86's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 4 months ago #98168 by nicola_86
nicola_86 created the topic: strange behaviour in a conditional survey
Hello,
I'm trying to make a conditional survey. There's a question with four different options. Two of them conduct the survey in a branch of the survey with a new group of questions, the other two, conduct in another group of questions. It seems to work, because I see the right questions of the two different groups. But the problem is that the name of the group of the question it is always the same(one of the two possible group of question).
Could it be a bug?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #98220 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: strange behaviour in a conditional survey
Can you upload a little survey file showing this issue ?

If yes : upload it at our Bugtracker.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

  • nicola_86
  • nicola_86's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
4 years 4 months ago #98254 by nicola_86
nicola_86 replied the topic: strange behaviour in a conditional survey
Sorry, I guess it was my fault. I'll let you know if I face it again.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!