Problem sending invitations

More
4 years 4 months ago #94867 by brendonhatcher
brendonhatcher created the topic: Problem sending invitations
Hi

Limesurvey Version 2.00+ Build 130406

I am trying to send invitations.
The first 50 were sent, as per the limit set in config.
My client closed the sending screen.

I can't get the rest to send.
I go to Tokens.
I go to "Send email invitation"
The email wording screen opens
I press "Send invitations" and the screen simply reloads without send.

Any ideas?

Thanks
Brendon

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #94897 by Mazi
Mazi replied the topic: Problem sending invitations
Please test if the problem still exists at the latest release . If so please open a ticket at the Bugtracker and...
  1. Give as much information as possible
  2. Attach your survey and test token data. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.
  3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
  4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the Bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now