Problem whit RANK layout

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94066 by nicoillo
nicoillo created the topic: Problem whit RANK layout
Hi to all, I have a big big problem that I can't fix: the ranking question does not appear correctly with internet explorer, you can see it in the picture.

Probably is a template-related problem, because with default template this does not happen, but I'm not so good with css so, after 5 hours of attempts, I ask you some help.

Where could be the problem?



Here you can try the survey (use explorer before 12 or 11 or development tools in explorer -> browser mode ie7): survey

thank you!
Last Edit: 4 years 7 months ago by nicoillo.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94077 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout
Please, someone can help me?

Sometimes it happens also with default template! How it's possible?
Last Edit: 4 years 7 months ago by nicoillo.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94085 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout
Hello,
This question his hidden at starting (by condition ) ?
If yes: update to the last version.

Else:
- Did you activate "Same choice for all list" ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94087 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout
Hello, and thank you.
No, ther's no condition for this question.
I already have the last version.

"Did you activate "Same choice for all list""
I'm sorry but I don't know what is this, where I can activate it and what is it?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94090 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout
With the last version ranking.css must be added for all template.

Can you show me a survey with a little example of a ranking question ?

Did you have this line in your template startpage.pstpl : {TEMPLATECSS}


For "Same hight for all choice"/"Same hight for list" : look at advanced parameter of the question.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94091 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout
Can you show me a survey with a little example of a ranking question ?: survey

Did you have this line in your template startpage.pstpl : {TEMPLATECSS}? Yes.

"Same hight for all choice"/"Same hight for list" is set to Yes.
Last Edit: 4 years 7 months ago by nicoillo.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94092 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout

nicoillo wrote: Can you show me a survey with a little example of a ranking question ?: survey
.

This one seems good for me (FF18/chromium/Midori).

Arg. Not IE7, and debugging css with IE7 is a pity ....

Try to copy/paste ranking.css at end of your temlate.css

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
Last Edit: 4 years 7 months ago by DenisChenu.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94093 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout
For me too, the problem is only with internet explorer before 12 (or 11).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94094 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout

DenisChenu wrote: Arg. Not IE7, and debugging css with IE7 is a pity ....

Try to copy/paste ranking.css at end of your temlate.css


And more : With default template it's OK ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94095 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout
Whit default template sometimes it's ok, sometime no. :blink:

'Arg. Not IE7, and debugging css with IE7 is a pity ....' I know...it's about 30 hours I'm trying to do it!!!

Now I try to copy ranking.css at the end...


"With the last version ranking.css must be added for all template". What do you mean with this? I have to put rankin.css in my template folder and include it in the html or with {TEMPLATECSS} am I ok?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94097 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout

nicoillo wrote: Whit default template sometimes it's ok, sometime no. :blink:

? Can you find when it work and when not ?
If you find it : please do a bug report.

nicoillo wrote: "With the last version ranking.css must be added for all template". What do you mean with this? I have to put rankin.css in my template folder and include it in the html or with {TEMPLATECSS} am I ok?

No, you have it in the survey: this is OK.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
Last Edit: 4 years 7 months ago by DenisChenu. Reason: Bad quote

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago - 4 years 7 months ago #94099 by nicoillo
nicoillo replied the topic: Problem whit RANK layout

DenisChenu wrote: Can you find when it work and when not ?
If you find it : please do a bug report.


With default template, in Internet Explorer 10 with developer tools/browser mode setted on IE7:

in THIS survey I look this:


in THIS survey I see ok:


so, where could be the problem? (besides the fact that explorer is a shame)
Last Edit: 4 years 7 months ago by nicoillo. Reason: new sentence written

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94103 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Problem whit RANK layout
The first link is not the ranking question of LS2.0 but a workaround with 1.92.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #94105 by tpartner
tpartner replied the topic: Problem whit RANK layout
From what I see in your test survey, IE is being forced into compatibility mode.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!