problem with quota setting

More
4 years 4 months ago #91318 by tonyge
tonyge created the topic: problem with quota setting
Hello, Limesurvey team!
I use Limesurvey 1.90+ and I have problem with the quota setting (I don't use that feature for the first time, but this is the first time that I saw this).
I set the quota when the survey was inactive (the limit was 0, because this quota serve as filter to terminate the survey if the respondent doesn't match the criterion)the when a I activated it, the quota didn't work and when I entered the quota menu there was a blank screen with the following: "Unknown column '74553X777X17643' (those are the survey number and the question number and answer) in 'where clause'..... (description of the quota condition)". The survey is anonymous, without token control.
Could I do something to fix the problem?
P.S. I have to change the answer number of 3 to 9 after the quota setting, but when I tried the same in another survey with the same parameters, there was no problem.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #91366 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: problem with quota setting
We can't support here for 1.90, maybe some old bug, but don't really know.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now