Survey randomly skips to the Survey index page

More
4 years 4 months ago #90944 by limefaze
limefaze created the topic: Survey randomly skips to the Survey index page
Hi,

This is more a bug than design issue, but I was unsure where to post.

I have used Limesurvey before without this issue. Currently I have a survey with quite a lot of questions and groups, using Array(Texts) mostly, using quite a lot of conditions. When I exported this from one machine to another and run the the survey, the survey ran as far as third page and then skipped all further pages and just went to the index page.

Through trial and error (I figures there was something causing the problem on a third page) I found and removed what seemed to be the problem question (array(texts)) and this resolved the problem. After further additions to the survey I now have the problem again.

Another problem that has started to occur is that any custom Javascript I add seems to get treated as text and gets displayed within my questions.

I am running version 1.92, but tried importing the survey in version 2.0 and still experience the same issue, any ideas? I am not getting any warning or javascript errors.

Any thoughts, suggestions most appreciated.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #90950 by tpartner
tpartner replied the topic: Survey randomly skips to the Survey index page

Another problem that has started to occur is that any custom Javascript I add seems to get treated as text and gets displayed within my questions.

Have you disabled the XSS filter - docs.limesurvey.org/Global+settings&stru...+LimeSurvey#Security ?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago #90955 by limefaze
limefaze replied the topic: Survey randomly skips to the Survey index page
Ah yes forgot to change that setting in new server. Still no luck with the problem of skipping. If I take the survey back to my original limesurvey installation, it runs fine and as expected there.

I realized, the only difference in my original version, was it was upgraded to version 1.92 via comfortUpgrade tool, whereas new installation is a fresh install of 1.92. Could the problem lie in there perhaps?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 4 months ago - 4 years 4 months ago #90956 by tpartner
tpartner replied the topic: Survey randomly skips to the Survey index page
Unfortunately I'm stumped on the skipping thing but I think the problem may be that the conditions or relevance are not converted properly on import. Have you gone through all of them to see if they're still valid?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Last Edit: 4 years 4 months ago by tpartner.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now