Pb: Using Pictures in Questions

More
4 years 8 months ago #90651 by tpartner
tpartner replied the topic: Pb: Using Pictures in Questions
No, the resources (images) are not exported with a question or group.

If importing a question or group into a new survey, you will need to upload the images to:
installationRoot/upload/surveys/yourNewSurveyID/images/

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #90729 by marcomx
marcomx replied the topic: Pb: Using Pictures in Questions
there is no folder for that survey. just a folder for the first survey i made. i tried creating new surveys, but no folders appear - should they not be created automatically?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #90745 by tpartner
tpartner replied the topic: Pb: Using Pictures in Questions
The folder is not created when you import the survey. It's only created if you upload a resource for that survey.

You will need to copy the original survey's folder and rename it with the new survey ID.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #90792 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Pb: Using Pictures in Questions
Think files are included in lsa files in 2.0, no ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now