Internet Explorer Issue

More
4 years 5 months ago #90107 by NkemIku
NkemIku replied the topic: Internet Explorer Issue
Hi Sorry,

I just reactivated it. Maybe it will work now.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90108 by tpartner
tpartner replied the topic: Internet Explorer Issue
You accidentally deleted the last closing bracket when you pasted the code.

This:
.boilerplate .answers {
	display: none;
 
.welcome-table {
	width: 100%;
}
 
.welcome-table img {
	width: 90% !important;
	height: auto !important;
	max-width: 1100px !important;	
}

Needs to be this:
.boilerplate .answers {
	display: none;
} 
 
.welcome-table {
	width: 100%;
}
 
.welcome-table img {
	width: 90% !important;
	height: auto !important;
	max-width: 1100px !important;	
}

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90109 by tpartner
tpartner replied the topic: Internet Explorer Issue
Ah, now there's a problem caused by invalid HTML.

Change this:
.welcome-table img {

To this:
.welcome-table p img {

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90110 by NkemIku
NkemIku replied the topic: Internet Explorer Issue
Hi Tony,

Thanks for that. It worked, but now my logo which is inserted into the template is enormous. Should I just shrink it through the standard files?

I apologize for all the questions. I am learning how to use LimeSurvey everyday.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90111 by tpartner
tpartner replied the topic: Internet Explorer Issue
See my answer 1 above.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90112 by NkemIku
NkemIku replied the topic: Internet Explorer Issue
Thanks Tony,

I really appreciate your help. I have one final javascript customization for confirmation messages which I have to figure out next. I have posted questions on this forum, but no one seems to know what to do.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90113 by tpartner
tpartner replied the topic: Internet Explorer Issue
Yeah, I sent a reply to your PM about that. There is no simply solution. Any JavaScript would be different for every page and depend on the question type(s) on the page.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #90115 by NkemIku
NkemIku replied the topic: Internet Explorer Issue
Hi,
Thanks for your help. I just read your response in my PM. I will talk to my IT officer and see if you will know of more things to do.


HAve a good night.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now