Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Template broken on index page

More
4 years 1 month ago #89291 by creativologist
I have little issues getting the templates customized.

However, compare these two:

pianowizardacademy.com/survey/index.php/...x/sid/828785/lang/en

and this:

pianowizardacademy.com/survey/

On the latter, there is a missing header background. Don't really know why since the logo shows up fine, which are both referenced in the same manner in the template.

How do I go about fixing this?

thanks

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89298 by jelo
There is a second css which overrides your background with

body {
background-image: url("/survey/upload/templates/pianowizard/gradient2.gif");
}

This is not an external CSS but inline. Just remove the line and your background appears.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89323 by DenisChenu
ANd maybe remove the
body.default line at line 202.

You can use FireBug to review css files

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89361 by creativologist
Thank you for the quick responses.

The first solution fixed the problem. However, I now
find a problem on the page after registration. It is
missing the entire css

pianowizardacademy.com/survey/index.php/...ex/sid/75195/lang/en

This is a sample survey, so you can register with a fake address...then look at the next page. No reference of template.css

thanks

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89363 by tpartner
That appears to be a bug. For some reason the {TEMPLATECSS} placeholder is not being parsed.

Please file a bug report and...
1. Give as much information as possible.
2. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.
3. Provide screenshots and a sample survey.
4. Post the link to the bug here so we can follow the progress.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89366 by creativologist
Did that

bugs.limesurvey.org/view.php?id=6992

thanks again

Vin

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89380 by DenisChenu

creativologist wrote: pianowizardacademy.com/survey/index.php/...ex/sid/75195/lang/en

:blink: strange : TEMPLATEJS are OK, but not TEMPLATECSS. It's the same code :S

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #89405 by tpartner

strange : TEMPLATEJS are OK, but not TEMPLATECSS. It's the same code

Yeah, it's a problem with the way templatereplace() is called at the end of RegisterController.php.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form