"Use cookies" feature is not working

More
4 years 11 months ago #86397 by Mariusz8787
Mariusz8787 created the topic: "Use cookies" feature is not working
Hello everybody!

I have created a survey which I want to prevent from repeated participation. The setting "Use cookies" is set on "yes", however it's not working - I can access and fill in the survey repeatedly from the same web browser. I can't use tokens because the survey must to remain confidential and participants cannot receive tokens on their emails. Is there something I can do about this?

I know that using cookies is not the most safe solution (just deleting cookies from the browser) but this is a minimum I suppose I can do about this (at least to discourage people to do more than just access and fill in the survey again)

I use the 1.91 version of LimeSurvey.

Thanks in advance to anybody that try to help!
The following user(s) said Thank You: Paladin, Flush

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #87386 by Paladin
Paladin replied the topic: "Use cookies" feature is not working
Confirm! A similar situation.
The following user(s) said Thank You: Flush

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago #87531 by Flush
Flush replied the topic: "Use cookies" feature is not working
Hi there,

same issue.

I installed it today.

Version 2.00+ Build 121025

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 10 months ago - 4 years 10 months ago #87613 by Flush
Flush replied the topic: "Use cookies" feature is not working [ RESOLVED ]
Ok it works now,

the last update fixed the cookie issue: Version 2.00+ Build 121030

Many thanks to Carsten for this good work.
Last Edit: 4 years 10 months ago by Flush.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now