Page Breaks not working in printable version

More
4 years 11 months ago - 4 years 11 months ago #83324 by CrlyWrly
CrlyWrly created the topic: Page Breaks not working in printable version
I have added one page break as a test, to the first question in my survey.

When I preview the survey before printing, there is no page break.


I could not find any reference to this as a problem in the forums or the bug tracker.

Is there a way to force a page break?

If so, would it also be possible to insert a page break after the "Welcome" message? Would you do this by inserting a Question with no options for answers and enable the "page break" option in Advanced Settings for the Question?

If relevant:
Best wishes,
Liz
Last Edit: 4 years 11 months ago by CrlyWrly.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #83327 by holch
holch replied the topic: Page Breaks not working in printable version
I found this here in the forum, maybe it helps:
www.limesurvey.org/forum/design-issues/6...breaks?lang=de#64042

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
The following user(s) said Thank You: CrlyWrly

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #83335 by CrlyWrly
CrlyWrly replied the topic: Page Breaks not working in printable version
Thanks Holch :-)


Should I add
.pagebreak{page-break-after: always;}

to the bottom of the file print_template_css ?

I have copied the original template and thought at first that I should be adding that to the template file . . .

Do I add

<br class="pagebreak">

to the main template file?

Or is there an option to add this in the normal survey design interface that I just haven't noticed?

Many thanks again for the help,
Liz

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now