Relevance equation not working with array question type

More
5 years 1 month ago #82794 by Xtale
Xtale created the topic: Relevance equation not working with array question type
Hello,

I don't know if its a bug or if Im missing something. Controlling the visibility with !empty(question1) does not work if the previous question involves an array question type - the relevance equation just gives me "undefined variable" ??

Warm regards
x

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #82798 by TMSWhite
TMSWhite replied the topic: Relevance equation not working with array question type
See the naming conventions for EM . There isn't currently a function to say "is any part of an array question answered". Instead, you must check each individual variable. So if the variable is "q1", and sub-questions are "sq1-sq5", variable names are q1_sq1, q1_sq2, ..., q1_sq5.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #82809 by Xtale
Xtale replied the topic: Aw: Relevance equation not working with array question type
thank you

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #82828 by Mazi
Mazi replied the topic: Aw: Relevance equation not working with array question type

Xtale wrote: thank you

You're welcome :-)

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to give Limesurvey a future .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now