Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

layout error - multiple options with comments

More
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #70547 by GaWoi
LimeSurvey: Version 1.91+ Build 11379
PHP: Version 5.2.17
MySQL: 5.1.49
Browser: Opera

Hey guys!

I've got a strange problem with the layout of the multiple-options question type with comments and option "other". When I tested it offline, everything worked fine. Yesterday the project launched online and today I noticed, that the text in row "other" is displaced.

The problem appears in my edited default-template and the original version of it.

Thanks for help!

---

Just checked: with Firefox everything is displayed correctly :unsure:

Attachments:
Last Edit: 5 years 2 months ago by GaWoi.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70558 by tpartner
Can you copy that question to a sample survey and activate it for us to test?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70561 by GaWoi
Thanks for replying! I created a new test survey with the concerning question, but was frightened about that the second survey could be written into the existing database. During installation I only defined one existing and empty database and I'm not sure whether Limesurvey is allowed or have the possibility to create another one.

I just want to avoid any merging.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70562 by tpartner
It shouldn't be a problem - LimeSurvey will just add tables and rows for the new survey, not a new database. If you're worried though, just attach the test survey here and I'll activate it.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago - 5 years 2 months ago #70563 by GaWoi
Thanks for that. Too bad, that there's no possibility to create different databases for each survey. Here's my test survey with the imported question + edited default.template.

File Attachment:

File Name: limesurvey...7979.lss
File Size:28 KB



File Attachment:

File Name: default2.zip
File Size:93 KB
Attachments:
Last Edit: 5 years 2 months ago by GaWoi.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70564 by tpartner
Hmm...I can't reproduce the problem using the latest Opera for Win (11.60). Can you attach the original question?


Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70565 by GaWoi
After updating Opera to the new 11.60 version, the problem is surprisingly solved. Strange behaviour :P Thank you tpartner für supporting me in this annoying case.

Due to the fact that there are no benefits for the community, this thread can be deleted with many many thanks for the patient aid.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70566 by tpartner
You're welcome.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form