Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

not switching colors every page w/ default template

More
5 years 3 months ago #69868 by ls_greg
I just ran a pilot of the survey I'm making, and the participants were confused by the fact that each question group had a different color.

I'm using a modified version of the default template (basically just stripped out buttons that the participants won't need, nothing major)

Is there a way I can turn off the color switching?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 3 months ago #69871 by tpartner
In template.css, find all instances of ".page-odd" and remove those styles.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #70047 by Mazi

tpartner wrote: In template.css, find all instances of ".page-odd" and remove those styles.

I added this to docs.limesurvey.org/The+template+editor#...rvey-_question-pages


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #71188 by ls_greg
Thanks for the help!

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #71189 by ls_greg
Uh, actually, I just did this, and I still get the template alternating between blue and green... is there a way to make it stay the same background color throughout the survey? I've had multiple pilot participants say that such behavior is distracting.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #71191 by tpartner
If you removed those styles in the correct template.css file the pages will not be green.

Have you cleared your cache? Tried it with another browser?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 2 months ago #71192 by ls_greg
Aha. I just needed to clear my cache. Sorry about that.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form