Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Problem with characters ñ, á, etc while exporting to spss

More
5 years 7 months ago - 5 years 7 months ago #63220 by madopr
Is there any way keep characters like ñ, á, é, ç, etc. while exporting results to spss?
(The ones in the text of the questions as well as the ones in the answers of the free text questions)
Thanks for your help!
Last Edit: 5 years 7 months ago by madopr.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #63227 by Ben_V
It's the 'funny' thing with SPSS v15 or anterior...
but if you can update to v16 there's no problem now.
I've tried a lot of thing to avoid this encoding and loose my time;
Now I prefer replace those characters directly (and carefully) into the data file via select all/replace all.

Benoît

EM Variables => bit.ly/1TKQyNu | EM Roadmap => bit.ly/1UTrOB4
Last Releases => 2.6x.x goo.gl/ztWfIV | 2.06/2.6.x => bit.ly/1Qv44A1
Demo Surveys => goo.gl/HuR6Xe (already included in /docs/demosurveys)

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #63229 by jelo
Have you checked if SPSS is loading files in Unicode mode?

SPSS 16 and above supports Unicode.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #63236 by madopr
I use spss 14; I tried version 19 and in that one the export works correctly. Thanks for the help!

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form