Check out the LimeSurvey source code on GitHub!
Welcome, Guest
Username: Password:

TOPIC: Problem with All in One format

Problem with All in One format 5 years 7 months ago #60494

  • davidvm
  • davidvm's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Hello,

I'm having an issue with all surveys that when I change the format of a survey to "All in One", it stops showing the end result message after hitting Submit. It loads the questions page again, instead of going to the end page. If I change the format back to group by group for instance, it works fine again, giving the result page after Submit. What could be going wrong?? Any ideas?? Thanks.
The administrator has disabled public write access.

Problem with All in One format 1 year 2 months ago #126976

  • pierrep
  • pierrep's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 2
  • Karma: 0
The same occurred with me, still no answer to correct this.
The administrator has disabled public write access.

Problem with All in One format 1 year 2 months ago #126980

  • holch
  • holch's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5446
  • Thank you received: 814
  • Karma: 240
No bug report - no fix... ;-)

Which version of Limesurvey do you use? The original post is 4 years old, so there is a good chance that this problem has been fixed in newer versions.

So if this issue above hasn't been reported as a bug (in case it is one), then this might never be fixed. My guess would be that very few people use "All in one" (I never do), so this might be undiscoved for a long time.

I will try to see if I can reproduce the problem on my installation.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | [url=https://manual.limesurvey.org/Workarounds[/url]

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a [url=https://donate.limesurvey.org[/url] to the...
The administrator has disabled public write access.

Problem with All in One format 1 year 2 months ago #126982

  • pierrep
  • pierrep's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Thank you for your reply. After indicating my problem here I found this: www.limesurvey.org/en/community-services...ey-2-05-build-141210, more specifically: "-Fixed issue #9395: All in one survey with mandatory array have errormandatory without submit”. Since my survey has mandatory arrays, I guess that this shall be the problem. I already asked here at the office to install the new version, 2.06, since our version is v. 1.91+ Build 11804. After they install it (I don't know when), I can confirm if this was the problem.
The administrator has disabled public write access.

Problem with All in One format 1 year 2 months ago #126983

  • holch
  • holch's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 5446
  • Thank you received: 814
  • Karma: 240
Wow, version 1.91 is really "ancient". ;-)

But jokes aside, Limesurvey has gone a long way since the 04/08/2011. This is more than 4 years ago. It is very difficult to give support for such an old installation here in the forum, because most of us have far newer versions installed.
Have a look at the manual! It is a really valuable source for information. Here some helpful links:
Manual (EN) | Question Types | [url=https://manual.limesurvey.org/Workarounds[/url]

If you found this answer helpful and it saved you some time please consider a [url=https://donate.limesurvey.org[/url] to the...
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.229 seconds
Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form