Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Login fails after short period

More
6 years 2 months ago #53099 by jkveenstra
Hi,

I have installed Versie 1.90+ Build 9229 which worked perfectly (for some months now).

If I login with my admin user/pass, initially everything is fine. If I select any other action (like selecting an existing survey), I have to login again (repeatedly).

I tried to login with several browsers (FF/IE/Chrome). All show the same problem. I also deleted all cookies.

What is the solution (except for upgrading)?

Thank you for any solution.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #53164 by Mazi


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #53390 by jkveenstra
Thank you for pointing me to the solution.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 2 months ago #53453 by Mazi
You're welcome!

If our hints have been helpful and you enjoy limesurvey please consider a donation to the team .
We do all this in our free time and you don't have to pay a penny for this software.

Without your help we can't keep this project alive.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form