background image

More
3 weeks 6 days ago #176867 by rikatechdoku
rikatechdoku created the topic: background image
Hi there,

I am using LS 3.something. (hosted Pro Version)
fruity extended

Somehow the background-image does not work.
Is there a known bug with the background image or is it me?

thx & regards, S.

I'm using the latest LS hosted version (3.15) on LS servers, not installed locally.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 6 days ago #176879 by LouisGac
LouisGac replied the topic: background image
if you're in the hosted version, just open a ticket we will help you.
No, there is no known bug about it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 6 days ago #176895 by rikatechdoku
rikatechdoku replied the topic: background image
ok, thx. I might. It's not top priority at the moment.

I'm using the latest LS hosted version (3.15) on LS servers, not installed locally.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 6 days ago #176908 by tpartner
tpartner replied the topic: background image
What background image. Can you please be more specific and tell us what you have tried?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago - 3 weeks 5 days ago #176920 by rikatechdoku
rikatechdoku replied the topic: background image
ah, thx for your interest.
the image I try to use is a simple jpg file with 49 KB.

the help file ( manual.limesurvey.org/Theme_options ) says:
"Background image: If set to no, you may select a different background image from the one used within your survey group and/or global theme settings. You may also upload a personalised survey background image by clicking on the upload button located in the bottom of the theme settings panel and selecting the desired image from your computer;"

When I set the bg-image-switch to no, then firstly the name field is greyed out.
I then have to save in order for the name field to become editable again.
Then I can pick the image, I want, from the list.

1) If "no" actually means that I can use my own custom bg-image, then I would not expected that the name field gets greyed out as an immediate reaction of setting it to "no".
2) When the switch is on "yes" (meaning - according to the info in the help file - that the "the one used within your survey group and/or global theme settings" will be used) I'd expect the name field to be greyed out. However, it is even more willing to be used, than if I select "no".
3) I set it to "no" and selected my jpg file. But it is not displayed anywhere or anyhow in the survey. (But also with "yes" the chosen image file is not displayed in the survey.)

BTW, I am using the German UI.

I also want to say that I really like LimeSurvey! Thx for all of you working for that tool!

I'm using the latest LS hosted version (3.15) on LS servers, not installed locally.
Attachments:
Last Edit: 3 weeks 5 days ago by rikatechdoku.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!