Wrong label align to multiplechoice, listradio, yesno and matriz questions

More
2 years 4 months ago #137627 by eduardocosta
eduardocosta created the topic: Wrong label align to multiplechoice, listradio, yesno and matriz questions
Hi all,
today I upgraded my limesurvey from build160317 to build160606 and I noticed some desing issues while testing my surveys.
(Both on Firefox and Chrome. Not tested on IE).

The label description position is not correct align as you can see here:

multiplechoice


listradio




For the multiplechoice, listradio and yesno question I fixed this issue changing the php code at:

answer_row.php , answer_row_other.php
  • application\views\survey\questions\multiplechoice\rows\
  • application\views\survey\questions\listradio\rows
item.php
  • application\views\survey\questions\yesno\radio

Basically I moved the DIV to inside the LABEL See. attached file.

I do not know how to fix the MATRIZ.

Any tip to do that ?
Is this behavior a version bug ?
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #137630 by eduardocosta
eduardocosta replied the topic: Wrong label align to multiplechoice, listradio, yesno and matriz questions
Hi all, I found that this be behavior happen only with my theme.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #137636 by holch
holch replied the topic: Wrong label align to multiplechoice, listradio, yesno and matriz questions
Yes, first thing that I would have recommend would have been to check with a default theme. Because the screenshots don't look like anything that comes with Limesurvey. Understandably we can not give support for custom templates.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 years 4 months ago #137641 by eduardocosta
eduardocosta replied the topic: Wrong label align to multiplechoice, listradio, yesno and matriz questions
Yes, i´m using a customized template based on ubunto_orange. Looks like this template were also update.

Now that I know the problem is with my custom template I will figure it out.

Tks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!