I used "forgot password" function, but my server can't send email...

More
4 years 5 months ago #92075 by pfx
pfx created the topic: I used "forgot password" function, but my server can't send email...
I used "forgot password" function, but my server can't send email. So I can't receive any emails either. Now I use my old password to log in, but I can't log in anymore.
I'm the only Administrator account in the system, what can I do?

thx a lot

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #92078 by Ben_V
Ben_V replied the topic: I used "forgot password" function, but my server can't send email...
Hello,
Please check this post , because it may contain a valid solution.

If you are using a previous version of LS and want to try the described way (may need adaptation) please indicate here what version you are using and I'll check what i can do....
(You need to access the db using PhpMyAdmin o similar)

In any case previously backup your entire database.

Ben/

Benoît

EM Variables => bit.ly/1TKQyNu | EM Roadmap => bit.ly/1UTrOB4
Last Releases => 2.6x.x goo.gl/ztWfIV | 2.06/2.6.x => bit.ly/1Qv44A1
Demo Surveys => goo.gl/HuR6Xe (already included in /docs/demosurveys)

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #92083 by pfx
pfx replied the topic: I used "forgot password" function, but my server can't send email...
that works. thanks.

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now