Auto translate is not working!

More
4 years 8 months ago #91359 by louleefr
louleefr created the topic: Auto translate is not working!
I am trying to translate an english survey into french, I went into quick translate and tried the auto transate button, nothing happens, it simply starts loading but then stops without translating anything.
I already set up the google translate api and set up my billing and i also added my API key in the global settings of limesurvey.

I dont understand what the problem is?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91367 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Auto translate is not working!
Hello,

What is the LS version ?
What is your admin rights ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91379 by louleefr
louleefr replied the topic: Auto translate is not working!
I just upgraded to the newest version of LS - Version 2.00+ , and i have admin rights I created the survey.
thanks for your response.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91416 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Auto translate is not working!
OUps,

AUto translate need some configuration because google change the right on autotranslate.

See your instalation setting/ General.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91777 by louleefr
louleefr replied the topic: Auto translate is not working!
Opps I just saw your message, I checked it, I had already added my API key in the global settings. Am I supose to do anything else to configure auto translate??

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 8 months ago #91784 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: Auto translate is not working!
Don't know, and can not really test, i don't have an auto translate API key.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now