Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

translations partly not saving

More
4 years 2 months ago - 4 years 2 months ago #90322 by TMSWhite
In 1.92 latest release, translators report that groups and questions can be translated but subquestions and answers do not save. Same problem on two servers. Anyone else seeing this or know a work around?
Last Edit: 4 years 2 months ago by TMSWhite.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 2 months ago #90350 by DenisChenu
Just test with a FR/NL surbey on 1.82 and no problem.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #90493 by larjona
Same problem here with a En/Es survey.
Questions translations are saved, but not subquestion or answers translations.
We're using VersiĆ³n 1.92+ Build 120909
What can we do? Is there an option to import translations for example?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 1 month ago #90495 by TMSWhite
I found the problem on my server. Under "Global Settings", "Show PHPInfo", the value for max_input_vars was 1000 (the default). When I used the browser's "view page source" and searched for "<input" and "<textarea", I had a total of nearly 2000 variables that would be submitted with each translation page.

Once I added the following line to my php.ini file, the translations started working fine:
max_input_vars = 2500

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form