"File upload" Question not working properly

More
5 years 1 day ago #88875 by jankee_ocean
jankee_ocean created the topic: "File upload" Question not working properly
Hi all,

Apologies if this question is in the wrong category.

I've just created my first "File upload" question, and it's not working properly. When I view the question in a browser, I get the following appearing on the page as a link:
"Upload files".

When I click on this, I'm shown a box to browse my files and choose what I want to upload. Once I've picked what I want to upload, I get shown the following at the top of the box:
"The file has been successfully uploaded. If you wish, you may upload 12 more file(s); else you may return back to survey."

As I don't want to upload more files, I click on the "return back to survey" link.

Nothing on the question page changes - so I click on "Submit", and I get an error message saying that the question is mandatory (which it is) - but if the popup box said the file upload was successful, I shouldn't be shown this?

Any help will be greatly appreciated.

Many thanks in advance.

Jankee

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 20 hours ago #88888 by Mazi
Mazi replied the topic: "File upload" Question not working properly
Which Limesurvey version do you use?

At some older versions there has been a bug with the file upload question type, so please update to the latest version.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 hours ago - 5 years 6 hours ago #88922 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
Hi Mazi,

The version number on the interface is: 1.92+(120919)

I've just run the "3-Click ComfortUpdate", and run the survey again - but the question type is still not working. I'm assuming this is because it's not version 2.0?

So, I've upgraded to this, and not after uploading a file, I can't return to the survey. So the question type is still not working.
Last Edit: 5 years 6 hours ago by jankee_ocean.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89127 by Mazi
Mazi replied the topic: "File upload" Question not working properly
Please attach your survey for testing.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89137 by DenisChenu
DenisChenu replied the topic: "File upload" Question not working properly
Hello,

Your survey is activated ?
If not : upload files question type don't really upload files.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89160 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
Hi - please find attached the survey.
Thank you for your help.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89161 by tpartner
tpartner replied the topic: "File upload" Question not working properly
That survey works as expected for me in 1.92 and 2.0, using the default template.

Have you tested with the default or another shipped template?

Are you seeing any JavaScript errors when using your template (HousingHeroesAwards)?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago - 4 years 11 months ago #89162 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
I'm using a template that I created - this was needed as there are other products of the company that have different branding. Having said hat, I've only changed the CSS and a few elements in the "screen" options.

I've not tested this using the default template - but there aren't any JavaScript issues.

UPDATE - I've just tested this using the "default" template, and I still get stuck on the upload screen. After selecting the file, I can't return to the survey - I still can't actually upload any files.

Thank you!!
Last Edit: 4 years 11 months ago by jankee_ocean.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89163 by tpartner
tpartner replied the topic: "File upload" Question not working properly
Can you activate a sample survey for us to test?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89164 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
This is the URL for the activated survey.
data.cihhousing.com/index.php/survey/index/sid/56143/lang/en

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89165 by tpartner
tpartner replied the topic: "File upload" Question not working properly
Hmm...I was able to upload files with Firefox and IE.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89167 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
I'm using FireFox 14 - it's not working in this browser - seems to be working fine in IE now.. strange!

Do you think there is a workaround for FireFox 14?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89187 by tpartner
tpartner replied the topic: "File upload" Question not working properly
Sorry, I can't help with that. FF 13 and FF 17 do appear to work.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #89188 by jankee_ocean
jankee_ocean replied the topic: "File upload" Question not working properly
Thank you for your help.

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!