Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

How can audio files be attached?

More
4 years 11 months ago #72955 by tpartner

...but the words in the code appeared in the preview. ...

Did you disable the XSS filter and place the code in the source of the question?

docs.limesurvey.org/tiki-index.php?page=..._etc._in_LimeSurvey_

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #72979 by musicpsy
Thank you for your reminding! I just turned it off.
Then I tried three kinds of audio files: wav, wma, mp3 (the file should not be larger than 2M), the results were:
- the player appeared only with wma file in the preview, but I don't know why no sound came out when I pressed the play button.
- there was no player with wav and mp3 files, but a scroll bar in the preview.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #72993 by Mazi
These problems can also be connected to missing browser plugins.

Do you have a test link for us?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73027 by musicpsy
sorry, at the moment I don't have a test link, I just start with the LimeService.
I tried google chrome and explore, they have the same problem.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73033 by Mazi
At global settings -> security you can disable admin only preview and then send us the link to the survey so we can have a look.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73036 by musicpsy
many thanks! I turned it off, here is the link:http://jcmusicpsy.limequery.com/97932/lang-en, but I don't know where you need a token. But I didn't set a token.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73069 by Mazi
Drop the token table if you don't want to use tokens. Then we should be able to access the survey without restrictions.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73078 by musicpsy
now I think I delete the token, and set the 1st group questions as non-mandatory. You can skip to the part with audios. Many thanks!

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73092 by musicpsy
the player still doesn't work, and wav and mp3 files cannot be opened.....What should I do?

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73093 by tpartner
Can you remove the registration? I don't wish to leave an email address to test the survey.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73094 by musicpsy
yes, but I don't know how to do that. It seems if the email is moved away, then the token comes. But I did not set the token.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73096 by musicpsy
now the token is deleted, and email address is not needed. You can enter and see what the problem of sound file is.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73098 by tpartner
I only see an embed in the first question ("The first tone") and it looks like the path to the file should be "upload/surveys/97932/files/tonic1-B.wav" so the embed code should be:
<embed height="20" width="128" autostart="false" controls="console" 
loop="true" volume="50" src="upload/surveys/97932/files/tonic1-B.wav"></embed>

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago - 4 years 11 months ago #73110 by musicpsy
yes,I pasted the path, but there is still no player in the preview, but only a scroll bar.
Now I added a wma file to the second tone, and a mp3 file to the third tone.
You can see the problem.
Last Edit: 4 years 11 months ago by musicpsy.

Please Log in to join the conversation.

More
4 years 11 months ago #73129 by Mazi
That is all browser dependant. I use Firefox 9 and I can play sounds 1 and 2 and for sound 3 it tells me to install quicktime-plugin.




From my experience I recommend to use the some player and audio format as used at question 1.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form