Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Vector and Array question types

More
5 years 1 month ago #69477 by alex_bcn
Hi guys, im trying to make some questions, my interest is to follow a disgn like this one:

http://cl.ly/1p1C080R0G3h1D350D1L

But I am afraid I cant do because there's some problem with the label management:

http://cl.ly/1K1Y3j3r2Q3q1i3f3f3L

If checked the survey settings but i can't find the problem. I'm missing something. Any idea? :huh:

Thank you very much.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69483 by tpartner
Which LimeSurvey version and browser? Do you have any JavaScript errors in the console?

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69496 by Mazi

alex_bcn wrote: But I am afraid I cant do because there's some problem with the label management

Can you define "some problem"? I only see a layout issue.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69498 by tpartner

I only see a layout issue.

I think alex_bcn is having problems with the buttons in the sub-question interface - possibly a JavaScript error/conflict.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69539 by alex_bcn
Thanks for your prompt response ;)

It is working fine right now on Chrome 15.0.874

Still in Firefox 8.0 isn't working :/ may it be Javascript as Tpartner says. I'll have to learn how Java works. Scary.

Thanks again

Cheers!

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69545 by Mazi
Do you use any special add-ons for Firefox which might block Javascript?

Can anybody reproduce the problem on Firefox 8?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69549 by alex_bcn
Hello, these are my connectors. It seems they need to updated. Once i have them i'll check if the problem persists.

http://cl.ly/1G2A332r0A0L3U1e1l13

I'm giving feedback in a few hours

Cheers

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69556 by Mazi
Hard to say what might cause these problems. Maybe you can temporary deactivate them for testing?!


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69557 by alex_bcn
For sure, i'll check it asap

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 1 month ago #69570 by tpartner
You can restart Firefox in safe mode which will disable all or some of the add-ons - support.mozilla.com/en-US/kb/Safe%20Mode

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form