I can't show question numbers or codes ?

More
6 years 5 months ago #61228 by persmash
persmash created the topic: I can't show question numbers or codes ?
Hi. I've two problems with limesurvey.
First, I can't show question number or codes in survey. I was using 1.91 RC4. I searched for this issue and find a suggestion to do update.
I've updated 1.91 Build 10089. The problem didn't solved. And there is a text right above in admin panel that always says new update available 1.91 Update 10089. I'm also using this version. What is this update? And one more thing, I can't use ComfortUpdate. The server is always busy.

As a result, I need to show question number or codes immediately. The survey is waiting for this to be released.
Thanks in advance...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61232 by holch
holch replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
What do you mean with "you can't show question number or codes in survey"?

You want them to appear in your survey, like:

"Question1: This is the question text" instead of just "This is the question text"?

You probably need to change/add that in your template. What template are you using?

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61243 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Yes. I mean exactly what you said.
I'm using default template.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61260 by tpartner
tpartner replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Did you set "Show group name and/or group description" in the Presentation &; navigation tab?


Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61302 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Yes. I made it.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61313 by tpartner
tpartner replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Could you please post the contents of your question.pstpl file and maybe a link to a test survey?

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61315 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
I'm so sorry. It is a private survey.
But I can send you question.pstpl code.
Here it is:
<div {QUESTION_ESSENTIALS} class="{QUESTION_CLASS}{QUESTION_MAN_CLASS}{QUESTION_INPUT_ERROR_CLASS}">
	<table class="question-wrapper">
		<tr>
			<td class="questiontext">
				<span class="asterisk">{QUESTION_MANDATORY}</span>{QUESTION_TEXT}<br /><span class="questionhelp">{QUESTION_HELP}</span>
				{QUESTION_MAN_MESSAGE}
				{QUESTION_VALID_MESSAGE}
			</td>
		</tr>
		<tr>
			<td class="answer">
				{ANSWER}
			</td>
		</tr>
		<tr>
			<td class="survey-question-help">
				{QUESTIONHELP}
			</td>
		</tr>
	</table>
</div>

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61316 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
I've solved the problem.
When I updated my question.pstpl file with a new version, the problem is solved.
Thank you very much...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61318 by tpartner
tpartner replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Cool.

For other users - question.pstpl must contain the {QUESTION_NUMBER} and/or {QUESTION_CODE} placeholders.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61320 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
I need to ask you something more.
As I said before, I've updated my LimeSurvey but there is some errors.
If you can get in touch with me, I want to give you admin username and password, and I want you to check my settings if you are available.
Thanks in advance...

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61321 by tpartner
tpartner replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
I'm not sure I'm the right guy to help you with updating. I'm more of a client-side (front end) guy that a server expert.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61322 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
One more question:
I've copied of default template and now I'm working on copy_of_default template. But I can't find its folder on templates folder. Is it same as default?

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago - 6 years 5 months ago #61323 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
I'm sending a screenshot with another problem as I mentioned in first message...
Build number that I use is the latest one. What is this update message about?
Attachments:
Last Edit: 6 years 5 months ago by persmash.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61324 by tpartner
tpartner replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Your template should be in the /upload/templates directory.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 5 months ago #61325 by persmash
persmash replied the topic: I can't show question numbers or codes ?
Thank you. I found my template folder. Now how can I fix this "update available error"? And one more thing I can't use ComfortUpdate never. The server is always busy...

Please Log in to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!