Check out the LimeSurvey source code on GitHub!
Welcome, Guest
Username: Password:
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Filling hidden question with previous answers

Filling hidden question with previous answers 5 years 9 months ago #57525

  • AndrejL
  • AndrejL's Avatar
  • Offline
  • Junior Lime
  • Posts: 39
  • Karma: 1
Yes, I have..

also I checked numbers (SGQA) dozen of times. Everything seems to be ok.

Andrej
The administrator has disabled public write access.

Filling hidden question with previous answers 5 years 9 months ago #57536

  • tpartner
  • tpartner's Avatar
  • Offline
  • LimeSurvey Team
  • Posts: 6570
  • Thank you received: 1477
  • Karma: 579
Hmm...I dunno, maybe Mazi or Shnoulle would have some insights.
Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
The administrator has disabled public write access.

Filling hidden question with previous answers 5 years 9 months ago #57541

  • AndrejL
  • AndrejL's Avatar
  • Offline
  • Junior Lime
  • Posts: 39
  • Karma: 1
I found out that the problem was simply matter of apostrophes.

I guess this has something to do with server settings?!?

On limesurvey.org I have to use (') and in our server I have to use (").

Thanks,

Andrej
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.942 seconds
Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form