Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Unknown sender

More
6 years 1 month ago #55548 by waitz
The invitation emails are sent with "Unknown Sender" and no sender email address.

Where can I fix this....?

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #55565 by Mazi
If I remember correctly the sender name and email address are taken from the survey admin name/email. You can change this by editing your survey settings.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago - 6 years 1 month ago #55652 by waitz
I have checked all the settings in Limesurvey, and when I changed the email settings in the config file to SMTP (and made sure that all the settings are correct) the sender changes to: Root User <root@localhost>
But not the actual sender...

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |
Last Edit: 6 years 1 month ago by waitz.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #55657 by tpartner
Change the setting in the Global settings --> Email settings panel.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #55660 by Mazi

tpartner wrote: Change the setting in the Global settings --> Email settings panel.

...because these settings overwrite settings in config.php.


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #55666 by waitz
Ahh, I only set the smtp settings in the config file. But when I change the global settings, I get an error:
Message: SMTP Error: Could not authenticate.

Even though I know the settings and password are correct...

I have contacted the host to see if there is anything they are doing which is interfering, because I get strange errors....

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 1 month ago #55763 by waitz
Seems to be the same error caused by a security application www.limesurvey.org/en/support/forums/can...ail-formatting#55729

Version 1.91+ Build 11232 | PHP 5.3.9 | MySQL 5.1.56 |

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form