symlink(): Cannot create symlink, error code(1314)

Más
2 años 10 meses antes - 2 años 10 meses antes #145459 por JamLizzy101
Hi

I'm trying to install LimeSurvey on Windows hosting, but I have stumbled into the following error for installation:-

Internal Server Error
symlink(): Cannot create symlink, error code(1314)

An internal error occurred while the Web server was processing your request. Please contact the webmaster to report this problem.

Thank you.

It seems permissions based.

There is this function called symlink() in /limesurvey/framework/web/CAssetManager.php on line 243 that seems to be utilizing these folders:-
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\third_party\jquery
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\tmp\assets\bd57646a
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\third_party\jqueryui
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\tmp\assets\bf6dab84
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\third_party\fontawesome
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\tmp\assets\ba340ac4
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\application\extensions\bootstrap
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\tmp\assets\8051338c
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\application\extensions\bootstrap\assets
D:\home\jn-devsite.com\wwwroot\limesurvey\tmp\assets\7559c168


Has anybody encountered this before and does one know how to fix this?
I read up a little on the search engines and they mentioned disabling the LinkAssets option, but am unsure where that is...
Última Edición: 2 años 10 meses antes por JamLizzy101. Razón: Adding extra info

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

LimeSurvey Partners
Más
2 años 10 meses antes #145465 por DenisChenu
? What version did you use ?
Because symling creation was disabled in our stable version (in general).

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes #145475 por JamLizzy101
Hi

This version is 2.57
I found that the setting for LinkAssets was set to false

I could comment out: symlink($src,$dstDir); on line 243 and it shows the installation, but that's probably going to have dire consequences on this I'm sure...

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes - 2 años 10 meses antes #145485 por LouisGac
Sorry, on of the dev broke it.

For now, just remove that line (or set it to false):
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/ma..._Application.php#L87

we'll fix it in next release
Última Edición: 2 años 10 meses antes por LouisGac.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes - 2 años 10 meses antes #145491 por DenisChenu

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .
Última Edición: 2 años 10 meses antes por DenisChenu.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes - 2 años 10 meses antes #145492 por LouisGac
yes I've seen that. He just commented and uncommented the same line, so he probably thought he inactivate it, but he didn't :silly:
Última Edición: 2 años 10 meses antes por LouisGac.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes #145493 por DenisChenu
I put the comment : config.php is done for this.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes - 2 años 10 meses antes #145504 por JamLizzy101
Hi there. You mentioned I should remove a line?
Which line are you referring to?

I also added 'linkAssets'=>false to the following line of code in application\config\internal.php :-

'assetManager' => array(
'excludeFiles' => array("config.xml", "assessment.pstpl", "clearall.pstpl", "completed.pstpl", "endgroup.pstpl", "endpage.pstpl", "groupdescription.pstpl", "load.pstpl", "navigator.pstpl", "printanswers.pstpl", "print_group.pstpl", "print_question.pstpl", "print_survey.pstpl", "privacy.pstpl", "question.pstpl", "register.pstpl", "save.pstpl", "startgroup.pstpl", "startpage.pstpl", "surveylist.pstpl", "survey.pstpl", "welcome.pstpl" ),
'baseUrl' => '/tmp/assets',
'basePath'=> dirname(dirname(dirname(__FILE__))).DIRECTORY_SEPARATOR.'tmp'.DIRECTORY_SEPARATOR.'assets',
),


It didn't work. Should that now be taken out?
Última Edición: 2 años 10 meses antes por JamLizzy101. Razón: adding extra info

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes #145505 por LouisGac
yes we update the code, so the link is no more valid.
Remove this line:
github.com/LimeSurvey/LimeSurvey/blob/11..._Application.php#L87
El siguiente usuario dijo gracias: JamLizzy101

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
2 años 10 meses antes #145508 por JamLizzy101
Ok. That definitely had got it working. I can run through the installation now

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

¡Comenzar ahora!

Simplemente cree una cuenta y comience a usar LimeSurvey hoy mismo.

Registrarse ahora
¡Únase a nuestro boletín informativo!

Iniciar sesión