"End url" not working

Más
7 años 5 meses antes #78440 por bis
"End url" not working Publicado por bis
Hi I have an active survey on Limesurvey "Version 1.92+ Build 120330" here:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=23246&lang=en

I have defined the "End url" as " www.fundweb.co.uk " and selected "Yes" for "Automatically load URL when survey is complete".

However when the survey is submitted it keeps trying to go to the home url of the survey " www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php " and loading a blank page on the browser.

Does anybody have any idea how I can get the End url which I have defined to load on submission of the survey which I have also defined?

Thanks a lot

Bis

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

LimeSurvey Partners
Más
7 años 5 meses antes #78444 por DenisChenu
Respuesta de DenisChenu sobre el tema "End url" not working
Hello,

You put the http:// with the url ?

like this
http://example.com

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78445 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
Yes I put in the "http://".

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes - 7 años 5 meses antes #78446 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
sorry yes i put in the http:// and also the www.
Última Edición: 7 años 5 meses antes por bis.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78463 por DenisChenu
Respuesta de DenisChenu sobre el tema "End url" not working
Can you deactivate the autoloadurl in the survey setting ?

To see what information goes on end url.

And what is the LS version ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78511 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
I have deactivated Autoload url.

On submission the form still goes to the same url:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php

The LS version is Version 1.92+ Build 120330

Thanks

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78512 por DenisChenu
Respuesta de DenisChenu sobre el tema "End url" not working

bis escribió: I have deactivated Autoload url.

On submission the form still goes to the same url:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php

The LS version is Version 1.92+ Build 120330

Thanks

Yep,

I see, then it's another problem in your installation or in your survey. Did you have another survey ?
Did it work when the survey is deactivated (testing survey) ?

Did you have access on the server log ?

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes - 7 años 5 meses antes #78513 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
I don't have another survey in this version because we only installed this version last week.

I have a separate install of version 1.72 which works fine.

How do I check if it is a problem with the installation?

I have access to the installation - where do I find the server logs?

Is there a way of editing any files to make the submission redirect to a chosen url?

Thanks
Última Edición: 7 años 5 meses antes por bis.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78516 por DenisChenu
Respuesta de DenisChenu sobre el tema "End url" not working
Hello,

1.72 is pretty old, there are a lot of modification :).

Can you create a "very simple" survey with just one or two question and try if you have the same issue ?
For the server log : maybe /var/log/apache ? I can't tell.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78519 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
Yes very old - I guess we were using the old adage "if it ain't broke don't fix it" ;-)

I created a very simple survey here:

www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=34574&lang=en

I set an end url and tried it with "automatically load url when survey complete" both on and off. Same result I am afraid.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78521 por c_schmitz
Respuesta de c_schmitz sobre el tema "End url" not working
Seems it is broken now ;) Time to update :).

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78523 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
I am using Limesurvey "Version 1.92+ Build 120330".

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78525 por c_schmitz
Respuesta de c_schmitz sobre el tema "End url" not working
Latest version is Build 120412.

Best regards

Carsten Schmitz
LimeSurvey project leader

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78527 por bis
Respuesta de bis sobre el tema "End url" not working
I have updated to the latest version. Same problem.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Más
7 años 5 meses antes #78533 por DenisChenu
Respuesta de DenisChenu sobre el tema "End url" not working

bis escribió: www.centaur2.co.uk/fs/survey/index.php?sid=34574&lang=en

I set an end url and tried it with "automatically load url when survey complete" both on and off. Same result I am afraid.

Euh ...

It work for me :)

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand , plugin development .
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

¡Comenzar ahora!

Simplemente cree una cuenta y comience a usar LimeSurvey hoy mismo.

Registrarse ahora
¡Únase a nuestro boletín informativo!

Iniciar sesión