Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Unable to set survey permissions for non-admin users

Unable to set survey permissions for non-admin users 2 years 5 months ago #90677

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 19
  • Karma: 0
Hi,

When a non-admin user (this
user is the owner of the survey) tries to set survey permissions for a survey we get the following message:

"Internal Server Error
CDbCommand failed to execute the SQL statement: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: parameter was not defined
An internal error occurred while the Web server was processing your request. Please contact the webmaster to report this problem.
Thank you."

I have tested this issue on:

Version 2.00+ Build 121024

and
Version 2.00+ Build 121209


For Super-administrador users there is no problem.

Thanks for any help,

João
The administrator has disabled public write access.

Unable to set survey permissions for non-admin users 2 years 5 months ago #90797

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • Moderator Lime
  • Posts: 7314
  • Thank you received: 1006
  • Karma: 290
Maybe a bug report to do.

Can you try with last version ?
The administrator has disabled public write access.

Unable to set survey permissions for non-admin users 2 years 5 months ago #90798

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 19
  • Karma: 0
Hi,

I have already made a bug report.

I tried with versions:

Version 2.00+ Build 121024
Version 2.00+ Build 121209
Version 2.00+ Build 130103


Thanks,

João
The administrator has disabled public write access.

Unable to set survey permissions for non-admin users 2 years 5 months ago #90799

  • DenisChenu
  • DenisChenu's Avatar
  • Offline
  • Moderator Lime
  • Posts: 7314
  • Thank you received: 1006
  • Karma: 290
Great \o/ and thank you.

Can you put the number of the bug (and maybe the link here).

Denis
The administrator has disabled public write access.

Unable to set survey permissions for non-admin users 2 years 5 months ago #90802

  • samarta
  • samarta's Avatar
  • Offline
  • Fresh Lemon
  • Posts: 19
  • Karma: 0
Hi,

The ID of the bug report is 07147

bugs.limesurvey.org/view.php?id=7147


I have attached a html file, on the bug report, with detailed results of the error, with debug set to 2.


--João
The administrator has disabled public write access.
Moderators: ITEd
Time to create page: 0.167 seconds