Missed Config.php ?

Mehr
4 Jahre 11 Monate her #98082 von fabriciomatos
fabriciomatos erstellte das Thema Missed Config.php ?
Hi! Im having problems with the installation of LimeSurvey.

My enterprise is working with IIS. Maybe this is not relevant but I've uncompress the .zip in the directory and when I was running the install script i've clicked on the back button of the web-browser and it seems like it has broken the installation procces. The result is that i can't get in the admin main page because 'password' is not the password for admin user.

In addition I can't find config.php in any folder. I just find config-default.php.

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
4 Jahre 11 Monate her #98121 von DenisChenu
DenisChenu antwortete auf das Thema: Missed Config.php ?
You don't even installed somthing ?

Then remove whole directory and install again.

Denis:
PS: you can sublit a bug for the "back browser" in installation, but ot's really a little bug because easiliy fixed.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Jetzt loslegen!

Melden Sie sich jetzt an, und erstellen Sie in wenigen Minuten Ihre erste Umfrage.

Account einrichten

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter für alle Neuigkeiten rund um LimeSurvey
captcha