Email Issues with new install

  • kevinb
  • kevinbs Avatar Autor
  • Besucher
  • Besucher
3 Jahre 9 Monate her - 3 Jahre 9 Monate her #97172 von kevinb
Hey all, just installed 2.05 beta 4 and while the install went fine and everything seems to be working (i can create surveys/groups/questions fine) I cannot set the server settings for either the email or bounce settings in the general area. If I place the cursor over the fields for SMTP host, SMTP username or SMTP password I get the circle with a line through it and they are not accessible to change anything in. I also have this same behavior with server name and port, user name and password in the bounce settings area. Any idea why this is a problem? Am I missing something else that needs to be turned on here? PHP settings are fine, the IMAP module is loaded, and I have other scripts on this server that send and receive emails no problem. Thanks.

Kevin
Letzte Änderung: 3 Jahre 9 Monate her von kevinb. Begründung: Wronge version of installed LS initially posted

Bitte Anmelden um der Konversation beizutretten.

Mehr
3 Jahre 9 Monate her #97309 von DenisChenu
Hello,

If you find problem in 2.05 beta version, please put a bug report.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Bitte Anmelden um der Konversation beizutretten.