Lime Survey Block not working in Moodle v3.4

Mehr
5 Monate 3 Tage her #169754 von ebabes
ebabes erstellte das Thema Lime Survey Block not working in Moodle v3.4
Hi, our university was using Lime Survey block in Moodle (v3.1) for years already. However, when I upgraded our Moodle version to 3.4, suddenly the block did not show any information that it was showing for the past few years. It seems that the block is not even running. Also, when I checked on the list of plugins that I have, LimeSurvey block is disabled and there's even no option to enable it.

I was wondering if somebody on this group is using the same block successfully in Moodle v3.4 or higher. Your input is useful to me. Thanks.


Regards,
Edmund

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Mehr
5 Monate 3 Tage her #169777 von holch
holch antwortete auf das Thema: Lime Survey Block not working in Moodle v3.4
I think you'll be probably more successful with this questions in a Moodle forum, than in the Limesurvey forum. But maybe you are lucky and find someone here who is using Moodle as well.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds

Bitte Anmelden oder Registrieren um an der Konversation teilzunehmen.

Jetzt loslegen!

Melden Sie sich jetzt an, und erstellen Sie in wenigen Minuten Ihre erste Umfrage.

Account einrichten

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter für alle Neuigkeiten rund um LimeSurvey
captcha