My survey does a disappearing act!

Mehr
3 Monate 4 Tage her #184622 von ubound
Hello,

I made my first survey here https://bit.ly/2HuPZrP

Everything was great until I filled it to test it myself. Once I submitted my answers and viewed statistics, all I get a blank page with submit button in Chrome.

Things seem to be fine in IE.

When I first filled the survey, repeat and edited responses were disabled. I enabled them in hopes this will allow me to see my survey again, but no.

I cleared my cookies and it didn't help. I deleted all responses and again it didn't help.

Can someone tell me what causes this?


I am using LimeSurvey 3.16.1

Thanks in advance!

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

LimeSurvey Partners
Mehr
3 Monate 4 Tage her #184623 von ubound
Some additional information. The survey view is group by group (because it is going to be embedded in my other website so I don't need the title to show).

Also I just noticed that in Chrome when I see a blank page, I am seeing "NEXT" button (nothing happens when I click on it). But in Internet Explorer where my survey behaves the way I want to, it displays all questions and "SUBMIT" button at the end.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 4 Tage her #184624 von ubound
My apologies, I think I solved the problem. I guess I didn't delete cookies properly the first time. I did it again and it helped.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184625 von ubound
OKAY, I still have a question. My survey would repeat the disappearing act described above after I fill it myself several times in Chrome, but not in Internet Explorer. I suspected it was something about my settings, but it is a browser issue??? Once I fill it several times in Chrome, I need to reset my cookies and browsing data to be able to see it again. IE allows me to fill it as much as I can.

P.S. I am not filling to inflate the number of responses. I am still testing. I will delete all responses before embedding it to a high traffic website.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184634 von jelo

ubound schrieb: Once I fill it several times in Chrome, I need to reset my cookies and browsing data to be able to see it again. IE allows me to fill it as much as I can.


A fresh session is generated via &newtest=Y in the URL.

It can be a browser issue in combination with a LimeSurvey bug.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users
Folgende Benutzer bedankten sich: ubound

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184659 von holch
I just filled in the survey twice without any problems. At the end I see a link to the public statistics, this is all. Can't reproduce your error.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Folgende Benutzer bedankten sich: ubound

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184660 von jelo

holch schrieb: Can't reproduce your error.

What browser did you use?

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184663 von holch
Chrome.

I'm not a LimeSurvey GmbH member. I answer at the LimeSurvey forum in my spare time. No support via private message.
Some helpful links: Manual (EN) | Question Types | Workarounds
Folgende Benutzer bedankten sich: ubound

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 3 Tage her #184664 von ubound
Yes, it's Chrome but it takes more than two times to disappear. I am not sure how many times, maybe 8 or 10. This doesn't seem to happen in IE.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Mehr
3 Monate 2 Tage her #184666 von jelo

ubound schrieb: Yes, it's Chrome but it takes more than two times to disappear. I am not sure how many times, maybe 8 or 10.

Use a different browser session.
Or add &newtest=Y to the URL, when accessing the survey again and again.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users
Folgende Benutzer bedankten sich: cdorin, ubound

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Jetzt loslegen!

Melden Sie sich jetzt an, und erstellen Sie in wenigen Minuten Ihre erste Umfrage.

Account einrichten

Abonnieren Sie unseren Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter für alle Neuigkeiten rund um LimeSurvey
captcha