Bugs since update to 2.05+ Build 140125

More
3 years 2 months ago - 3 years 2 months ago #104299 by jonaskoeppel
Dear community,

Since the (comfort) update to the Build 140125 (from the previous build) I noticed several bugs:

1. The "Reorder Question Groups / Questions" function doesn't work anymore. Just a blank page.
2. The token attribute field options aren't saved in the database. I can specify a field description or declare a field as mandatory but after saving the changes, the fields are blank again.
3. The "Maximum date" option of a date type question can be saved but if I want to modify it again, the correspondig text field doesn't contain the whole information (an expression for instance) anymore.

Do you know if these problems just result from an update error and hence I should do a re-install? Or is it a systemic error in the new build?

If you need more information about my configuration, please let me know.

Thanks in advance.

Jonas
Last Edit: 3 years 2 months ago by jonaskoeppel. Reason: error

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 2 months ago #104311 by jonaskoeppel
Update: I found the bug, one at least. If you use the "Minimum date" or "Maximum date" function of a Date/Time question type, the "Reorder question groups / questions" function doesn't work anymore. As soon as you clear the minimum/maximum field, it works again.

The token attribute field manager still doesn't work though.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104326 by DenisChenu
Hi Jonas,

Think whole must be bug reported here. We work on "rebase" attribute because ols system have a lot of problem. But for reorder, i don't think any body see this ????.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104329 by jonaskoeppel

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104335 by mfaber
#1 has been solved. The fix will be part of the next release.

#3: will try to replicate and fix!

Thanks for reporting

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104336 by mfaber
jonaskoeppel: i was not able to replicate the issue #3 with the maxdate field. Could you file a bug report with step-by-step instructions and/or (better yet) attach a test .lss file and I will have another look. Thanks!

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #104355 by jonaskoeppel

Please Log in to join the conversation.