Can't access a survey after creation

More
5 months 1 week ago #181299 by LudoEloi
Hello
I just installed Limesurvey on my company's host and everything works except the survey's edition.
I can create surveys but then it loads indefinitely and I can't edit it.
Can someone help me ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LimeSurvey Partners
More
5 months 1 week ago - 5 months 1 week ago #181306 by Joffm
Hello,
which steps did you perform?

Best regards
Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Last edit: 5 months 1 week ago by Joffm.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago - 5 months 1 week ago #181307 by LudoEloi
I can perform step 1 normally : create a new survey, name it and click on "save"
But then the "edit" page doesn't load, it stays like the screenshot below for a while and then ,on some browsers, I get a "connection reset error"



If I go back to the survey list, the new survey appears but I still can't access it, not even it's general settings.

I don't know if it is relevant but when I try to show a "html printable survey" from the survey list, I get something like this :
Attachments:
Last edit: 5 months 1 week ago by LudoEloi.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181309 by Joffm
Then the first thing is to provide your system information.
Click on the LS version in the lower right corner and attach the screenshot of the popup.

Joffm


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181313 by LudoEloi
There it is :


Thank you
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181319 by tpartner
What browser are you using? IE is not supported in the backend.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.
Official LimeSurvey Partner - partnersurveys.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181320 by LudoEloi
I used Mozilla Firefox for the screenshots, but I tried with multiple browser, even on my phone, and the result is always the same.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181325 by jelo
How did you install LimeSurvey on the server? Which method? You might try to install it again.

The meaning of the word "stable" for users
www.limesurvey.org/forum/development/117...ord-stable-for-users

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181326 by LudoEloi
I followed religiously the steps here :
manual.limesurvey.org/Installation_-_LimeSurvey_CE

Maybe not enough, I'll try to reinstall it tomorrow.

I'll have to find how to uninstall it first :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181350 by LudoEloi
Even after reinstalling and recreating the Database I still have the same issue :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
5 months 1 week ago #181351 by LudoEloi
I found the solution !!
I just added "httpS://" in front of the adress and everything works.

Thank you for taking the time to search for a solution with me and have a nice day everyone :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!