Activate survey -> Survey participants table creation error

More
2 weeks 3 hours ago #171997 by redbeard
redbeard created the topic: Activate survey -> Survey participants table creation error
Hi,

I have just upgraded my LimeSurvey installation from 3.13.x -> 3.14.1.

My survey has the setting: Participant settings >> Allow public registration = ON.
If I activate the survey now, I get the message (also attached):

Activate survey (692579)
Survey has been activated. Results table has been successfully created.

This survey allows public registration. A survey participants table must also be created.

":null}');"="">



If I go to 'Survey Participants' and initialise the table before activating the survey, there is no problem.

Is this a bug, or a problem with my installation?
(notes on installation: I deleted all files except for application/config/config.php and the uploads folder >> then downloaded LS >> extracted the files from the zip (Windows) >> uploaded files)


Thanks for any help.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 3 hours ago - 2 weeks 3 hours ago #171999 by Joffm
Joffm replied the topic: Activate survey -> Survey participants table creation error
Hi,
the "OK" button is missing.
This is only the message that a table has to be created. It is not created automatically.

Seems to be related to this
https://bugs.limesurvey.org/view.php?id=13926


Volunteers are not paid.
Not because they are worthless, but because they are priceless
Last Edit: 2 weeks 3 hours ago by Joffm.
The following user(s) said Thank You: redbeard

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 1 hour ago #172008 by redbeard
redbeard replied the topic: Activate survey -> Survey participants table creation error
Hi Joffm,
It looks like you're right
Thanks for your help

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!