Token Mismatch after upgrade

More
3 months 1 week ago #169937 by joeschwab
joeschwab created the topic: Token Mismatch after upgrade
We have a survey where participants are sent to a secondary survey once the complete the first. The user is given the same token in both surveys so that we can link the data together in our analysis.

This was all working properly until recently upgrading to Version 3.9.0+180604.

Now when the first survey forwards the participant to the second survey, an error page appears stating that there is a token mismatch.

However, when we text or email the second survey link to the participant to try again, they are able to complete the survey.

I have so far had a really hard time duplicating the problem, but have noticed it when first visiting the participant's url for this second survey. but then when visiting it a second time, the survey loads correctly.

We have a lot of participants who are unable to complete the survey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 months 1 week ago #169949 by tpartner
tpartner replied the topic: Token Mismatch after upgrade
It may be due to a session problem. Try appending newtest=Y to the redirect URL.

Cheers,
Tony Partner
Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now
Join our Newsletter!