Relevance Equation Not Working

More
3 years 1 week ago #110960 by jmdsbussrv
jmdsbussrv created the topic: Relevance Equation Not Working
Wow, OK, spent 4 hours on this and can't figure out why it's not working.

((25474X73X703.NAOK == "HLPN") or (25474X73X704.NAOK == "HLPN") or (25474X73X705.NAOK == "HLPN") or (25474X74X710.NAOK != "YFIN") or (25474X74X713.NAOK != "YFLN"))

Easier to read:

((25474X73X703.NAOK == "HLPN")
or (25474X73X704.NAOK == "HLPN")
or (25474X73X705.NAOK == "HLPN")
or (25474X74X710.NAOK != "YFIN")
or (25474X74X713.NAOK != "YFLN"))

For the relevance field on a group, the three "HLPN"'s are all in one group and the other 2 are in another group. Survey set to group by group.

The first three alone work.

I cannot get the second 2 to work together. They are both "not equal to" equations. They will work separate from each other, but not together. I've tried isolating each by parentheses, different combinations, etc. Nothing makes the question hide.

Any help is appreciated.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 week ago #110961 by jmdsbussrv
jmdsbussrv replied the topic: Relevance Equation Not Working
Found a workaround ....

((25474X73X703.NAOK != "HLPY") and (25474X73X704.NAOK != "HLPY") and (25474X73X705.NAOK != "HLPY") and (25474X74X710.NAOK != "YFIN") and (25474X74X713.NAOK != "YFLN"))

But it leads me to the question ...

Are we not able to combine the == and != into a single equation? Or is my syntax wrong?

Please Log in to join the conversation.

Did you already participate in our customer survey?

Don't miss your chance for great prices.

Please click here to participate:

Start now

Start now!

Just create your account and start using Limesurvey today.

Register now