why cannot upload img to question?

More
3 years 1 month ago #105092 by iscar
version 2.0,i upload jpg img when creat question,but the img doesn't show.


then i tried to upload img through ftp,img transfered well, but doesnot show in question editor.
what's the problem?
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105097 by DenisChenu
Hi,

Looking at image link: seems there are strnage caracters.
Maybe rename your image with space and accent before uploading.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105100 by iscar
whatever file name i uploaded, the file name changed to images(n)
and, browse the file folder, cannot find img.

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105101 by iscar
and i notice,upload img should be in upload/surveys/269291/image folder.but my img locate in the upload/surveys/269291 folder.
Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105159 by iscar
anybody has the same problem?

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105164 by tpartner
Have you updated to the latest version of 2.0 (build 131206)?

I don't experience any uploading problems with that version.


.

Cheers,
Tony Partner

Solutions, code and workarounds presented in these forums are given without any warranty, implied or otherwise.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105172 by DenisChenu
Hi,

Tony are rigth, and maybe the image folder have bad rigth ? Can you control this ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105246 by iscar
i updated to latest 2.0 today, but problem is still there.
let's narrow down the problem, the img file should be uploaded to surveys/345343/images/,right?
but the img uploaded to surveys/345343/
which file could cause this problem?
OR which database table will cause this problem?

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105247 by iscar
i am using IIS7, and i checked the file folder right again today. i tried creat new survey and upload img, problem is still there.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105248 by iscar
let me summary the problem again.
the image file is not uploaded to correct folder.
the image file name changed to images(1),images(2), without .jpg surfix.
i need to find the problem reason.

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105254 by DenisChenu
Hi,

Without do some tracevar/var_export/console.log i really have no idea what's happen for you.

Sorry

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105268 by iscar
thanks for your instruction.
i am trying to use firebug,but don't understand how to use

tracevar/var_export/console.log

shall i input them after >>>?

Attachments:

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105269 by DenisChenu

iscar wrote: thanks for your instruction.
i am trying to use firebug,but don't understand how to use

tracevar/var_export/console.log

shall i input them after >>>?

No, sorry , not clear here.

I just say : without hacking code to put some test here or here, or elsewhere ....

A bad bebugging method, a way to find where it's buggy.

Denis

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).
An error happen ? Before make a new topic : remind the Debug mode .

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105281 by Mazi
To me this looks like a server side problem. What happens if you upload other files like PDF?


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

More
3 years 1 month ago #105324 by iscar
for find out the reason,i updated to 2.05 version.
then i upload img, jump out"CSRF upload error".
i am not sure it hint the problem reason.

Please Log in to join the conversation.