Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

admin_core.js missing object in line2 and can not login

More
5 years 10 months ago #57577 by lw7898
after i installed db table sucessfully, i tried to login admin\admin.php i got a js error say missing object in line 2 in admin/scripts/admin_core.js and could not login. can anyon help me.

detail info:
windows server 2008 R2, SQL SERVER 2008, IIS7, PHP5

thanks a lot!

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #57632 by DenisChenu
Can you trye ith Firefox.

Are you sure all the file are on the server.

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #57872 by lw7898
i try it in Firefox and everything is OK. :)

Yes, all installation is in one server.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #57878 by DenisChenu

lw7898 wrote: i try it in Firefox and everything is OK. :)

Yes, all installation is in one server.

What version do you use exactly ?

ANd what version of internet explorer too ?

Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #57887 by lw7898
the limesurvey version is 1.91 RC4
and the IE version is IE8

BTW, why i can not login to this forum from any other link, for example
" www.limesurvey.org/en/forum/installation...-can-not-login#57878 "
i can only login to forum by click Support\Forums menu.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 10 months ago #57897 by DenisChenu

lw7898 wrote: the limesurvey version is 1.91 RC4
and the IE version is IE8

OK, it's for 1.91RC version, maybe you can put it in our bugtracker, some dev can test with IE8 (i can't ;) )

BTW, why i can not login to this forum from any other link, for example
" www.limesurvey.org/en/forum/installation...-can-not-login#57878 "
i can only login to forum by click Support\Forums menu.

Don't know, there are a specific section at our bugtracker too.

1. Give as much information as possible

2. Attach your survey. You can mark your ticket "private" so that only the developers will be able to take a look at it.

3. Provide step-by-step instructions how to reproduce the problem.

4. If possible/helpful please provide screenshots

Afterwards please post the link to the bugtracker so we can follow the progress.

Thanks!


Assistance on LimeSurvey forum and LimeSurvey core development are on my free time.
I'm not a LimeSurvey GmbH member, professional service on demand (or search sondages pro).

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form