Check out the LimeSurvey source code on GitHub!

Issues on new install

More
6 years 3 months ago #52040 by Draccusfly
I have recently been trying to setup Limesurvey on our webserver with little success. I have followed the install instructions but cannot browse any of the web pages within my Limesurvey folders. i have logged onto our webserver to check the files are there anbd that seems fine, I have edited the config.php file and created a new database and all seems ok there. I just keep getting HTTP 404 error. The files are located on the root of our domain as the rest of the folders are protected urls (it is our intranet site). I have also tried to use Limesurvey from within one of our protected URLS but still 404 errors.

I have had Limesurvey installed on this webserver under a different website and all worked fine, what have I missed?


Draccusfly

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #52041 by Draccusfly
Funny how these things tap the mind, as soon as I clicked submit I realised I hadn't configured PHP for the domain :)...

All ok now.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 3 months ago #52103 by Mazi
hehe...


Best regards/Beste Grüße,
Dr. Marcel Minke
(Limesurvey Head of Support)
Need Help? We offer professional Limesurvey support
Contact: marcel.minke(at)survey-consulting.com'"

Please Log in to join the conversation.

Imprint                   Privacy policy         General Terms & Conditions         Revocation information and revocation form