Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Installing LS2(20130406) is failing at after submitting database connection info

Installing LS2(20130406) is failing at after submitting database connection info il y a 1 an 3 mois #94768

  • AriM
  • Portrait de AriM
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 5
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
Installing LS2(20130406) is failing at after submitting database connection info

on Windows
Backend is SQL2008R2, server is Apache2
Php is 5.2.17

When unzipping the install zip file; there is no subfolder in the admin subfolder


Was getting invalid directory admin\style
with http error500

Copied the style subfolder in the admin folder from v192 which is also not working.

Now the apache error log does not say anything, but still get the http 500 error.
Any ideas?

TIA

Ari
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Installing LS2(20130406) is failing at after submitting database connection info il y a 1 an 3 mois #95219

  • hajime
  • Portrait de hajime
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 2
  • Karma: 0
Hi,

You try
.htaccess file add "AcceptPathInfo On"
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Installing LS2(20130406) is failing at after submitting database connection info il y a 1 an 3 mois #95221

  • AriM
  • Portrait de AriM
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 5
  • Remerciements reçus 1
  • Karma: 0
I discovered that the wrong driver for sql was being used. Resolved the issue.
Thank you for the suggestion.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.147 secondes
Donation Image