Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi

SUJET : Autoupdate broke something….

Autoupdate broke something…. il y a 1 an 4 mois #93504

  • charleslcso
  • Portrait de charleslcso
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 17
  • Karma: 0
I chose the autoupdate and updated to 130305. But when it almost completes, somewhere, it throws this error:

limesurvey-200plus20130116-0/apps/limesurvey/htdocs/index.php

I got out and continue to use LS as if nothing has ever happened, except when I click Check Update button. The same error message would occur.

I'm on BitNami install. Should I ask them instead of here?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Autoupdate broke something…. il y a 1 an 4 mois #93508

  • DenisChenu
  • Portrait de DenisChenu
  • En ligne
  • Moderator Lime
  • Messages : 6198
  • Remerciements reçus 787
  • Karma: 238
charleslcso écrit:
I'm on BitNami install. Should I ask them instead of here?
Sure .....
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Autoupdate broke something…. il y a 1 an 4 mois #93570

  • charleslcso
  • Portrait de charleslcso
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 17
  • Karma: 0
Hi Denis,

I would like to supplement more info about the error message.

After clicking button "Check Now" in admin, the url in the web browser says "servername.com/limesurvey/admin/globalsettings", but the error msg is "The requested URL /Applications/limesurvey-200plus20130116-0/apps/limesurvey/htdocs/index.php was not found on this server."

But the file index.php is there, with executable right.

Ummm… I'm not sure what triggered this problem.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.129 secondes
Donation Image