Bienvenue, Invité
Nom d'utilisateur : Mot de passe : Se souvenir de moi
  • Page :
  • 1
  • 2

SUJET : Updated 2.0: Template

Updated 2.0: Template il y a 1 an 7 mois #91563

  • vs_arni
  • Portrait de vs_arni
  • Hors ligne
  • Senior Lime
  • Messages : 64
  • Karma: 0
Hi, I use a personalized template, by LS personnel.
I have updated to 2.0 release, and now it appears a "0%" and "100%" on the left-top of the screen for every answer. I don't want it.

But... I try to attach a 16Kb screebshot to let see you, but I am no able!
How can I do?

TIA
Arnaldo
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 7 mois #91610

  • helper
  • Portrait de helper
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 126
  • Remerciements reçus 18
  • Karma: 0
The "0%" and "100%" are probably your progress bar. Try changing this setting to "No" in your survey > Survey properties > General settings > Presentation & navigation.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 7 mois #91615

  • vs_arni
  • Portrait de vs_arni
  • Hors ligne
  • Senior Lime
  • Messages : 64
  • Karma: 0
Yes, if I set "no" it desappears.
But before the update I always used the "yes" setting and there was a beautiful white progress bar. Now I have two static numbers for all questions, "0%" and "100%".

Arnaldo.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 7 mois #91638

  • helper
  • Portrait de helper
  • Hors ligne
  • Expert Lime
  • Messages : 126
  • Remerciements reçus 18
  • Karma: 0
You may want to update your CSS with the following:
#progress-pre, #progress-post {display:none;}

This should hide the two values, and how you style your progressbar is up to you :)
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 7 mois #91641

  • vs_arni
  • Portrait de vs_arni
  • Hors ligne
  • Senior Lime
  • Messages : 64
  • Karma: 0
Yes. But I would say that in the passage from 1.9x to 2.0 release, something has gone wrong. In the previous version the progress bar was running well. Not in this one.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 5 mois #93968

  • Limer2001
  • Portrait de Limer2001
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 18
  • Remerciements reçus 2
  • Karma: 0
I have the same problem, the progress bar is broken on all my templates after upgrading 1.92 > 2.00 +

Anyone have an idea how to fix it?
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Cet utilisateur a été remercié pour son message par: vs_arni

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 3 mois #95956

  • de_chris
  • Portrait de de_chris
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 15
  • Karma: 0
Anyone a solution for the progressbar?
Same problem here after upgrade. Created bug report.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 3 mois #95957

  • Limer2001
  • Portrait de Limer2001
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 18
  • Remerciements reçus 2
  • Karma: 0
Recently fixed it posted the solution in this topic: www.limesurvey.org/de/forum/installation...-work-in-ls-20#95634




Fixed the progress bar! :)


Fixed it by adding the following code to template.css in my custom template. I took this code from the default template.


/** Progress bar **/
#progress-wrapper .ui-widget-content {
border: 1px solid #999999;
}

#progress-wrapper .ui-widget-header {
background-color: #CCCCCC;
border: 1px solid #999999;
}

.page-odd td.graph {
background-color: #D2F2D3;
}

.ui-progressbar { height:1em; width:8em; text-align: left; overflow: hidden; }
.ui-progressbar .ui-progressbar-value {margin: -1px; height:100%; }


#progress-pre{display:none;} /**hides the "0%" text **/

#progress-post {font-size:10px}
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Cet utilisateur a été remercié pour son message par: de_chris

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 3 mois #95975

  • DenisChenu
  • Portrait de DenisChenu
  • Hors ligne
  • Moderator Lime
  • Messages : 6276
  • Remerciements reçus 801
  • Karma: 240
Look if you have {TEMPLATEJS} in your startpage.pstpl.

It's must be done during update process, but sometimes it fail (and you have this information in the update process).

Denis
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
Cet utilisateur a été remercié pour son message par: de_chris

Re: Updated 2.0: Template il y a 1 an 3 mois #95993

  • de_chris
  • Portrait de de_chris
  • Hors ligne
  • Fresh Lemon
  • Messages : 15
  • Karma: 0
Thanks for the fast reply. Although {TEMPLATEJS} is available there is only a div with the id "progressbar" but no classes and no content. Therefore solution by Limer2001 won't work.
To reproduce:
installed a fresh version 2.0+
exported my template in version 192
imported my template to version 2.0+
Dernière édition: il y a 1 an 3 mois par de_chris.
L'administrateur a désactivé l'accès en écriture pour le public.
  • Page :
  • 1
  • 2
Modérateurs: ITEd
Temps de génération de la page : 0.213 secondes
Donation Image